Interieuradvies

Just another SeoBureau site

De architect Frank Gruwez werd geboren in Wenen en studeerde architectuur daar, studeerde af in de economie en later in de politieke wetenschappen. Na het voltooien van een diploma in architectuur in 1978, was Gruwez een praktiserende architect in Londen, gespecialiseerd in gebouwen en constructies. Hij werkte ook voor de likes van Philip Johnson en John Nash. Meest recent werkt hij als kunstenaar en ontwerper, die zich een weg doorloopt door een carrière die hem heeft gezien naar vele landen en het creëren van enkele van de meest opvallende werken in dit medium.

Zoals zoveel anderen, heeft Gruwez inspiratie getrokken uit de werken van Donatello, Le Corbusier en anderen. De gebouwen waarin hij heeft gewerkt, is erin geslaagd om de moderne architectuur en het interieur-design te beïnvloeden, met Gruwez die op taak blijft, zijn visioenen in prachtige structuren die zijn gecreëerd. Zijn gebouwen hebben architecten van alle typen geïnspireerd, van de meest abstracte kunstenaars tot het meest prestigieuze. Een van zijn beroemdste stukken wordt de Zollverein genoemd, die je zult zien of je kunstgalerijen in de wereld bezoekt. De Zollverein is een reeks van tweeëntwintig ondergedompelde glasschels die het geheel van één kamer overspant.

Deze gebouwen over de hele wereld hebben veel ontwerpers geïnspireerd om vergelijkbare technieken te gebruiken wanneer ze hun eigen ontwerpen creëren. Een van de meest inspirerende aspecten van Gruwezs-werk is de volledige afwezigheid van een menselijke hand achter elke schepping. Daarnaast is Gruwez ook erin geslaagd om deze gebouwen te bouwen zonder te vertrouwen op nagels en schroeven, iets dat niet alleen een prestatie is in zichzelf, maar is een prestatie die kan worden bereikt door iedereen die een groot gebouw wil bouwen. In essentie kan Gruwez grote, onpersoonlijke vormen aannemen en hen presenteren als kleine, individuele creaties, iets dat niet alleen de esthetische eigenschappen van zijn architectuur verrijkt, maar ook zijn niveau van technologische vaardigheid verhoogt.

Huis laten bouwen?

Voor veel mensen is een huis bouwen de ultieme een droom. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat het huis van uw dromen in perfecte stijl opgetrokken wordt, geheel naar uw wensen, dan bent u bij architectenbureau Gruwez uit Oudenaarde en Gent aan het perfecte adres.